Fleksible lager- og logistikløsninger

Med en lagerkapacitet på over 18.000 m2 har vi optimale muligheder for at tilbyde opbevaring og handling af dit gods på en af Danmarks bedste placeringer: midt på Fyn, lige ved motorvejen.

Vore dedikerede madarbejdere er eksperter i at håndtere gods, og dine kunder vil derfor få en god oplevelse ved at købe varer hos dig.

Vi er ret sikre på, at du og dine kunder vil kunne mærke en forskel.

Rug Solid Logo logistik centralen

Fordi jeg har lagt ansvaret for laget og logisik over til Logistik Centralen, kan jeg nu bruge min tid på eksisterende og nye forhandlere og på at udvikle vores tæppeproduktion.”

Tina Steneman
Ejer, Rug Solid

Rug Solid er en dansk virksomhed, der sælger bæredygtige tæpper til både private og erhverv. Tæpperne produceres bl.a. af genbrugte plastikflasker, som alligevel føles som ægte uld. Rug Solid havde brug for en logistikpartner, som kunne tage sig af at modtage, plukke, pakke og sende tæpperne afsted til deres kunder. På den måde kunne de få frigivet tid til at udvikle, markedsføre og sælge deres lækre produkter. Efterfølgende har de vækstet betydeligt og har kunnet ansætte flere nye medarbejdere på kontoret – som i øvrigt er beliggende i vores administrationsbygning.

“Vi valgte Logistik Centralen som lagerhotel, da vi selv havde pladsmangel. Logistik Centralen styrer både afhentning direkte fra vores produktion, i form af trailer til oplæsning i gården, indlagring på deres lager, scanning via vores scannere samt læsning og distribution til vores kunder. Det var lige det koncept vi havde brug for.”

Susanne Junge Hansen
Supply Chain Manager, IAI

Ib Andresen Industri A/S er en af de største industrivirksomheder på Fyn og en af Nordens førende leverandører af stålløsninger. Som en integreret del af sine løsninger tilbyder Ib Andresen Industri også fleksible kundetilpassede logistikløsninger.

Close Menu