Lagerhotel

Sikker og effektiv lagerhåndtering

På Logistik Centralens lagerhotel håndterer vi dine varer sikkert og effektivt. Vi tilbyder effektiv lagerhåndtering, pluk og pak af enkeltvarer samt kort- og langtidsopbevaring fra én til flere tusinde paller. Det er samtidig vigtigt i logistik at kunne handle hurtigt men stadig sikkert, så kundens varer kommer rigtig af sted og er pakket som kunden ønsker – uden fejl.

Logistik Centralen - Når outsourcing betaler sig

Det effektive og sikre lager- og distributionscenter hos Logistik Centralen betyder hurtig og sikker tilgængelighed til alle virksomhedens produkter. Samtidig opfyldes alle gældende lovkrav og godkendelser og en effektiv sikkerhedspolitik.

Økonomien i outsourcing af lagerfunktion og distribution betyder et øjeblikkeligt skift fra faste til variable omkostninger. Når en virksomhed vælger at outsource lagerfunktionen, kan der fokuseres mere på produktudvikling, markedsføring og salg.

Samlet set sker besparelserne gennem:

– Ingen lønomkostninger
– Lavere husleje
– Færre udgifter til serviceaftaler på udstyr
– Færre udgifter til lovbestemte godkendelser
– Reduktion af transportomkostninger
– Adgang til topmoderne lager- og håndteringsfaciliteter
– Analyser og optimering af varestrømme og lagerbinding
– Fleksible ordninger, der tilpasses den enkelte kunde
– Fuld sporbar lagerstyring, med samme indsigt som på eget lager

Ydelser

Din professionelle logistikpartner

Det effektive og sikre lager- og distributionscenter hos Logistik Centralen betyder hurtig og sikker tilgængelighed til alle virksomhedens produkter. Samtidig opfyldes alle gældende lovkrav og godkendelser og en effektiv sikkerhedspolitik.

 

Hos Logistik Centralen har vi 10.000 m2 højloftet lager i sikringsniveau 40 (+8000 m2 til industrigods), hvor vi kan opbevare dine vare både på kort- og lang sigt. Vi gør os altså både i terminalgods, som f.eks. ankommer i containere, hvorefter de bliver tømt og fordelt i vores biler for at blive distribueret rundt i landet. Vi har også decideret lageropbevaring for både webshops og erhvervskunder, der sælger til andre virksomheder. Vores lager kan klare 1000 kg pr. palle eller 3000 kg pr. vange, og vi kan også klare gulvopbevaring med specialmål.

Vores lager er isoleret, og vi har 18 store porte, hvor vi kan modtage gods og sende det af sted igen. Der gør os ekstra fleksible, så vi kan tilgodese dine specifikke behov.

Hos Logistik Centralen er vi specialiseret inden for tømning af containere, lastvogne og trailere samt den efterfølgende håndtering af lasten.

Containere, lastvogne og trailere kræver lige så stor opmærksomhed, som resten af din virksomheds logistikfunktioner. Uanset om lasten skal tømmes, ompakkes eller omlastes på nye transportmidler, så løser Logistik Centralen opgaven for dig!

 

Hos Logistik Centralen har vi mange års erfaring med lagerdrift, og vi kender derfor alt til pluk og pak. Når en kunde bestiller en vare, så skal der ikke gå længe, før kunden modtager den. 

Uanset virksomhedens størrelse, så kan Logistik Centralen hjælpe dig med at løse opgaven.  Vi tilbyder et kvalitetspræget professionelt pluk-og pak-system, som plukker, kvalitetssikrer og pakker dine produkter, samtidig med vi tager højde for din virksomhed. 

Hos Logistik Centralen tilbyder vi sikkerhed på niveau 40. Som kunde hos os, er dine varer dermed fuldt beskyttet.

Sikkerhedsinformationer;

  • Alle områder ude og inde er overvåget med infrarøde kameraer.
  • Alle bærer synligt billed-ID.
  • Alle områder er sikret med adgangspunkter, der kræver iD-kort med adgang til området.
  • Alle gæster og leverandører bliver registreret. 
  • Uden for åbningstiden er der patrujlering flere gange i døgnet.
  • Alle medarbejdere er godkendte til vores sikkerhedsniveu. 
  • Der er sikret hegn i alle haller til opbevaringsområder, så de er adskilte fra chauffører og terminal. 

En logistikvirksomhed, der udfører 3. parts logistik, betragter sig selv som en del af sin kundes forsyningskæde, hvor samarbejde er et og alt, og partnerskabet skal udvikle relationerne og systemerne med fokus på at forbedre hele kædens konkurrenceevne. En 3. parts logistikaftale indebærer en langsigtet samarbejdsaftale mellem to virksomheder, der betragter hinanden som partnere, og hvor løsningerne udarbejdes i fællesskab for at imødekomme transport/lager købers behov. Generelt er målet at udvikle en forretningsalliance, der skaber en vindersituation for begge parter.

Begrebet arbejdsplads-service er outsourcing af interne driftsopgaver i bred forstand. Formålet med arbejdspladsservice er at skaffe virksomheden fleksibilitet, omkostningsbesparelser og frigøre ressourcer til at kunne fokusere på og udvikle egne kernekompetencer. Arbejdsplads-services skal skabe en velfungerende, effektiv og sikker arbejdsplads. Outsourcede driftsopgaver kan for eksempel være post- og godshåndtering, lager, pick/pack, handling, affaldshåndtering, transport, lokaleservices, kontoropgaver, konference- og udstillingsopgaver samt andre ydelser.