Ring på 70 27 85 11 for priser og bestilling af kørsel
Du er her:

Kære webshop-ejer.
Lad os stå for logistikken og din lagerstyring, så du kan koncentrere dig om at tjene flere penge.

Undersider-4_2

Hvis du har en webshop, giver det god mening, at bruge din tid hvor den er mest værd. Hos Logistik Centralen har vi løsningen, der gør det nemt at starte og drive en webshop. Du har ideen og alle de gode intentioner, der skal til for at drive en webshop, og vi sørger for lager, logistik, handling og forsendelse af dine varer. På den måde spilder du ikke tiden med at pakke og sende varer, men kan bruge kræfter og lønninger til at forretningsudvikle – og det kan der være mange penge i. 

 

Vi vokser med dig:

Vi er den perfekte samarbejdspartner for mindre webshops, uanset om det er et mindre varelager eller de store mængder, vi skal håndtere. Vores system gør det nemt for din butik at vokse, for du skal aldrig tænke på lagerplads og personale til at tage sig af det, der har med pakning og forsendelse at gøre – det klarer vi.

 

Styr på omkostningerne:

Fordi vi tilpasseer os løbende til din butik, er omkostningssiden variabel i forhold til din butiks aktiviteter – både i højsæsoner og mindre travle perioder. På den måde kan du koncentrere dig om den udadvendte del af din webshop såsom markedsføring, opfølgninger og mersalg til kunder i stedet for at bekymre dig om højere husleje og størrelsen på dine lagerfaciliteter.

 

Webshop løsninger for alle:

Vi kan tilbyde et samarbejde omkring opbygningen af din webshop, implementering og vedligeholdelse i samarbejde med vores webudbyder. Det hele køres via C5 administrationsmodul, hvilket betyder, at dine kunders ordrer går direkte til vores lager. Her pakkes og sendes ordren, hvorefter administrations modulet sender besked til dig om, at ordren er effektueret. Vi har webshopløsninger, der kan tilpasses alle behov og til priser, hvor alle kan være med.
Alle løsningerne har betalingsgateway, nyhedsmodul og evt. sms tjenester.

 Undersider-4_right

 

Pluk og pak:

Vi sætter systemet op efter den enkelte kundes behov. Det betyder at vi både kan håndtere en lille kunde med et simpelt og billigt system samt større kunder, der har væsentlig højere krav til dokumentation. For eksempel ved ind- og udscanning af varer. Under alle omstændigheder har vi helt styr på dit varelager.