mål og værdier

Vi er mere end et transport- og logistikfirma

Herunder kan du læse om vores værdier og mål. Vi arbejder hårdt hver dag på at nå vores mål på en måde, som er i overensstemmelse med vores værdier!

Vores værdier

Gode arbejdsforhold

Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere trives, kan udvikle sig, får en fair løn og generelt er rigtig glade for at gå på arbejde. Vi tror nemlig på, at når vores medarbejdere er glade, udfører de også et godt stykke arbejde (de er nemlig rigtig dygtige til det, de laver), og det smitter af på den oplevelse, vores kunder har med dem. Og det smitter også godt af på din virksomhed, når det er en kompetent og smilende chauffør, der afleverer dine varer til dine kunder.

Bæredygtighed

Vi er godt klar over, at transportbranchen ikke ligefrem er med til at forbedre klimasituationen. Derfor går vi højt op i at sikre os, at alle vores køretøjer – som det mindste – opfylder de nyeste miljøkrav. Derudover er vores store lager fuldt ud isoleret, og vi genanvender plast, sorterer affald og afleverer pantflasker.

Støtte til velgørende formål

Vi er en virksomhed, der er dybt forankret i vores lokalmiljø. De første 19 år foregik det hele i Aarslev, og sidenhen kun 8-10 kilometer længere væk i Odense SØ. Vi vil gerne dele vores succes med andre, og vi vil gerne give tilbage til den lille del af landet, hvor det hele startede. Derfor støtter vi flere forskellige klubber, gode initiativer og godgørende formål. Herunder er et par eksempler. Vi er glade og stolte over at kunne hjælpe initiativer og formål, som støtter f.eks. børn og iværksættere. Det må da være win-win og god karma!

Vores mål

Vi vil være kendt for at holde, hvad vi lover

Det lyder måske enkelt eller banalt. Men det er sværere, end det lyder - og det er bestemt ikke en selvfølge i transportbranchen.

Derudover ønsker vi at :
- være en seriøs samarbejdspartner
- tilbyde synergi imellem lager og transportopgaver
- tilbyde outsourcing inden for både transport og lager
- engagere vores medarbejdere, så de derigennem bliver gode repræsentanter for firmaet
- udbygge og forbedre innovative løsninger til erhvervslivet
- løbende optimere vores vognpark så alle biler til enhver tid lever op til samfundets miljø- og sikkerhedskrav.

FAKTA

Medlem af Fynsk Erhverv
Medlem af dansk transport og logistik
Underskrevet mangfoldighedscharter Odense
Affaldssortering både på lager og på kontoret
Elitesmiley fra fødevarestyrelsen