gør en forskel for dine kunder med sikker og rettidig levering

Selvom vi er et lokalt forankret firma, kommer vi dagligt hele Danmark rundt.
Vores kunder siger, at vi altid leverer, hvad vi lover; og vores kunders kunder fortæller, at servicen altid er i top, når leveringen bliver udført af en af Logistik Centralens chauffører.

Logistik Centralen - linket mellem dig og din kunde

Når du hyrer en transportleverandør til at levere pakker, gods eller lignende til dine kunder, er det jo ikke lige meget, hvem der møder op ude hos kunden, vel?

Tænk lige tanken til ende.
For hvad sker der, hvis chaufføren ikke kan tale dansk; ikke kan bakke til en port eller ikke kan aflevere en pakke med et smil?
I Logistik Centralen tror vi på, at når man hyrer de bedste folk, betaler en ordentlig løn og konstant forsøger at udvikle ens medarbejdere, så får man også medarbejdere, der kan lide deres job og som har overskud til at smile til høj og lav, når de er ude og repræsentere dig. For det er jo dine varer, vi kører med – og det indtryk vores chauffør efterlader hos din kunde, vil automatisk reflektere på dig og dit brand. Det ved vores ansatte, og de er hamrende dygtige til deres job.
Vi lover dig, at du vil kunne mærke forskel, når det er Logistik Centralen, der kører for dig.

Transport - en tillidssag

Når du er kunde hos Logistik Centralen, yder vi hver dag vores bedste for at sikre, at dine varer kommer sikkert og rettidigt frem til deres destinationer. For os er det en tillidssag at varetage vores kunders gods, og vi ved, hvor meget det betyder, at leverencen sker fejlfrit så jeres kunder får den bedst mulige oplevelse med jer – hver gang.

Med andre ord, er det her, vi forsøger at gøre en forskel for dig og din virksomhed – og ikke mindst for dine kunder. Vi gør vores til, at dine kunder er tilfredse med deres køb – om der så er tale om 200 paller dyr vin, eller 3 gulvtæpper.

Når du er kunde hos Logistik Centralen er du sikret ordentlighed – og dine kunder er sikret en god oplevelse.

Kurérkørsel

Når det haster, og dine varer skal frem hurtigst muligt, finder vi den rigtige størrelse bil, der passer til opgaven. Uanset om det er et dokument, et rør på 10 meter eller 33 paller – vi finder en løsning.

Vi kører direkte ud til modtageren, uanset hvor vedkommende befinder sig.

En del af vores kurérservice er, at vi estimerer leveringstidspunktet og via bilens GPS tracker kan vi holde dig opdateret, hvis dette skulle ændre sig pga. myldretid eller lignende.

Delekurér

Selvom vi er en transportvirksomhed, føler vi alligevel en forpligtelse for at mindske udledningen fra vores biler; til gavn for vores allesammens miljø.

Derfor har vi udviklet et koncept, vi kalder for dele-kurér. Det går ud på, at vi på vores daglige ture rundt i Danmark forsøger at køre med fuld kapacitet på bilerne både ud og hjem. Jo mere der er på bilen, jo billigere er detfor hver af vores kunder. Man deler så at sige udgifterne, selvom varen køres direkte – og uden omlæsninger.

Det sparer miljøet for CO2 – og dig for unødige udgifter til transport.

Temperaturstyret transport

Hos Logistik Centralen klarer vi alle former for temperaturstyret transport.

Det gælder både for kolde- og varme transporter af for eksempel friske- og frosne fødevarer eller tilberedte retter til distribution, der skal holdes varme.

Vi kører efter gældende regler og er selvfølgelig tilsluttet den lovpligtige smiley-ordning, så dine varer kommer sikkert frem med dokumenterede temperaturmålinger via loggere, der er indbygget i bilerne.

Du kan, med andre ord, trygt overlade dine fødevarer eller andet temperaturfølsomt gods til os. Vi går ikke kold, hvis du har en hastesag!

Godkendelser og certifikater

Miljøkrav: Alle vores 37 vogne opfylder de miljøkrav, der stilles for at køre i de nye miljøzoner, som indføres overalt i Danmark.

Lufthavnsgodkendelse: Logistik Centralen er godkendt af Statens Lufthavns Væsen og Trafikstyrelsen til at levere og afhente gods i lufthavne.

Fuld transportforsikring

For alle vore transporter gælder vore generelle betingelser og Nordiske Speditørers almindelige betingelser (NSAB).

Derudover kan vi til nogle fornuftige priser formidle en forsikring med 100% dækning af værdien af dit gods med eller uden selvrisiko.

Close Menu